Wat gebeurt er als ik mijn e-bike uit de Bosch Flow-app verwijder?

Je eigen rijmodi worden gereset en de fiets verdwijnt uit je account; routes en statistieken blijven bewaard. Koppel de fiets daarna meteen opnieuw op je eigen account.

Volgens Bosch worden dan je aangepaste instellingen, waaronder je eigen rijmodi, gereset naar de fabrieksinstelling, en verdwijnt de fiets uit je Bosch-account. Daarna kan een andere gebruiker hem registreren, dus koppel hem meteen zelf opnieuw. Je geplande routes en ritstatistieken blijven in je account bewaard. Verwijder de fiets ook uit de Bluetooth-lijst van je telefoon en controleer na het opnieuw koppelen zelf of eBike Lock, eBike Alarm en een Flow+-abonnement nog staan zoals je wilt.

Laatst gecontroleerd op

Toch nog een vraag? App ons op 020-210 1518 of mail info@ebikexl.nl.

Meer over reparatie en onderhoud

Alle veelgestelde vragen