Over Ons

Wij zijn jouw specialist op het gebied van nieuwe, demo en tweedehands elektrische fietsen met de betrouwbare en krachtige Bosch middenmotor. Met trots presenteren wij onze prachtige showroom en werkplaats, gevestigd in Leiden, direct naast de schiphol met voldoende gratis parkeerplaatsen.

In onze flagship store krijg je de unieke kans om jouw elektrische fiets te bekijken en een testrit te maken. Of je nu een enthousiaste fietser bent of nieuw in de wereld van e-bikes, wij hebben het perfecte model dat aansluit op jouw persoonlijke voorkeuren en behoeften. Ons assortiment omvat een breed aanbod aan modellen, van elegante elektrische stadsfietsen tot robuuste elektrische mountainbikes.

Naast een uitgebreide keuze aan elektrische fietsen bieden wij een ruim aanbod accessoires aan waarmee je jouw elektrische fiets nog beter en persoonlijker kan maken. Van sloten tot praktische fietstassen en telefoonhouders, wij hebben alles in huis om jouw elektrische fietservaring te verbeteren.

Het gepassioneerde en ervaren team van eBike XL staat altijd klaar om je te voorzien van deskundig advies en begeleiding op het gebied van elektrische fietsen, ebikes en accessories. Onze vriendelijke en behulpzame medewerkers zorgen voor een warm welkom en staan paraat om al jouw vragen te beantwoorden. Of het nu gaat om het kiezen van de juiste fiets, het begrijpen van de technologie achter de Bosch middenmotoren of het verkennen van ons aanbod aan accessoires. Wij begeleiden je graag op weg naar een zorgeloze en plezierige fietservaring.

Kom langs in Leiden en maak kennis met onze elektrische fietsen. Bij eBikeXL hechten we veel waarde aan duurzame, betaalbare- en betrouwbare elektrische fietsen en houden we service hoog in het vaandel.

 

Inklapbare content

Inklapbare content

Inklapbare content