Garantie

Bij de aankoop van onze elektrische fietsen bieden wij een garantie van één jaar en de mogelijkheid tot verlenging (nieuwe fietsen genieten zelfs van een fabrieksgarantie van twee jaar), zodat je vol vertrouwen kunt genieten van je nieuwe, demofiets of tweedehands elektrische fiets. Daarnaast beschikken wij over een eigen werkplaats en zorgen we dat jouw fiets weer snel klaar is voor gebruik.

Waarop is de door eBike XL aangeboden garantie van toepassing:

Dit pakket omvat een uitgebreide garantie van één jaar op de accu, het display en de aandrijving of middenmotor van de elektrische fiets. Deze essentiële onderdelen worden vaak intensief gebruikt en wij zorgen ervoor dat je gedurende deze periode volop kunt profiteren van de volledige elektrische functionaliteit van je fiets. Let op: normaal onderhoud zoals remmen, versnellingen, banden, spaken en verlichting vallen niet onder de garantie.

Mocht er binnen de garantieperiode iets defect raken aan de genoemde onderdelen, dan heb je recht op reparatie of vervanging, mits je voldoet aan de garantievoorwaarden. Let op! De garantie is niet van toepassing op schade als gevolg van onjuist gebruik, ongevallen of normale slijtage.

Wij van eBike XL bieden met onze garantie een langdurige en probleemloze rijervaring:

We streven ernaar om eventuele reparaties of vervangingen zo snel en efficiënt mogelijk uit te voeren zodat je zo min mogelijk overlast ondervindt. Onze professionele werkplaats staat voor je klaar en jouw problemen op te lossen.

We zijn ervan overtuigd dat onze elektrische fietsen van topkwaliteit zijn, ontworpen om langdurig en probleemloos te presteren. Mocht er echter iets onverwachts gebeuren, dan kun je erop vertrouwen dat onze garantie er is om jou te beschermen.

Welk onderhoud moet ik zelf doen

Controleer de bandendruk
Het belangrijkste is de bandendruk. Bij de juiste bandendruk rijdt jouw e-bike het prettigst en heb je de beste actieradius.
Houd de e-bike goed schoon
Voorkomt onnodige slijtage. Het liefst zonder reinigingsmiddelen, maak een sopje met afwasmiddel en poets het vuil af van de fiets. Het meeste vuil zit meestal bij de wielen, in de spatborden en bij de ketting.

Opgeladen accu
Als de accu te ver leeggelopen is, is dit niet goed voor de accu. Dit kan zorgen voor een lagere actieradius en hogere slijtage van de accu. Zorg dat de fiets minstens 1 keer per maand bijgeladen wordt, ook als je het niet gebruikt. Vergeet dit vooral niet te doen tijdens de winter.

Jaarlijkse onderhoudsbeurt
Zorg dat de fiets jaarlijks wordt onderhouden. Je kan hierbij denken aan de verlichting, remmen, banden-, ketting- en spaakspanning en het aandraaien van de wielmoeren. Dit kan je bij elke fietsenwinkel doen.

Geniet van de eBike XL één jaar garantie:

Wij bieden één jaar garantie (tenzij anders aangegeven) op al onze elektrische fietsen, met de mogelijkheid om de garantie te verlengen naar twee of zelfs drie jaar voor de accu, het display en de aandrijving of middenmotor. Gedurende de garantieperiode heb je recht op reparatie of vervanging, mits je voldoet aan de garantievoorwaarden. 

We streven ernaar om je zo snel mogelijk te assisteren en problemen op te lossen, zodat je zorgeloos kunt blijven genieten van je elektrische fiets. Heb je een garantie vraag of heb een fiets die gerepareerd moet worden? Neem dan contact met ons op.

 

Garantie

Inklapbare content

Inklapbare content

Inklapbare content