Een elektrische fiets van de zaak ook voor de overheid

Kies voor het FiscFree Fietsenplan bij de overheid en vermijd hoge brandstofkosten. Ga voor duurzame mobiliteit en benut jouw reiskostenvergoeding optimaal. Het fietsenplan via FiscFree® biedt belastingvoordeel, eenvoudig geregeld via jouw werkgever en eBike XL kan jouw hiermee helpen.

Welke elektrische fietsen komen in aanmerking voor de fiets van de zaak regeling voor de overheid
Ontdek een ruim assortiment nieuwe, demo- en tweedehands elektrische fietsen die in aanmerking komen. Bespaar en kies voor een duurzame en betrouwbare mobiliteitsoplossing. Profiteer van gemiddeld 40% korting, een ruime keuze elektrische fietsen in de eBike XL webshop en de betrouwbaarheid van je werkgever. Dien je aanvraag in via FiscFree®, kies je gewenste elektrische fiets in de eBike XL webshop en afhankelijk van het bedrag van de elektrische fiets de betaalmethode.

Welke fietsregeling zijn er voor overheidsinstanties
Veel overheidsinstanties hebben een fietsregeling, ideaal voor ambtenaren die een langere woon-werkafstand moeten overbruggen. Deze regeling werd vernieuwd op 1 januari 2020 en maakt de elektrische fiets en zelfs tweedehands elektrische fietsen toegankelijk voor afstanden onder de 10 km. De voordelen van een gebruikte elektrische fiets wegen zwaar: duurzaam, voordelig en kwalitatief beter vanwege de prijs-kwaliteitverhouding. Ontdek hoe de overheidsregeling werkt en hoe jouw elektrische fiets verrekend wordt.

Medewerkers hebben lang uitgekeken naar deze regeling, vooral voor degenen die verder wonen. De fiets mag voor woon-werk en privé worden gebruikt voor sommige gemeenten zelfs met een bijdrage van €500. Wij kunnen jou helpen met het aanvragen van het fietsenplan, bezorgen de fiets gratis en zorgen voor de werkgeversvergoeding om het proces te versoepelen.

Komen tweedehands elektrische fietsen ook in de aanmerking voor de fiets van de zaak regeling voor de overheid
Met het Fietsenplan binnen de overheid kunnen ambtenaren nu ook kiezen voor een tweedehands elektrische fiets, ideaal voor langere afstanden en de meest duurzame oplossing. Profiteer van de nieuwe fietsregeling en geniet van alle voordelen van een gebruikte elektrische fiets!

Elektrische fiets kopen via het Fietsenplan 

Wil jij een fiets kopen via het Natioanle Fietsenplan (iscFree®) en je hebt vragen hoe je dit het beste kan aanpakken. BelEmail, laat een bericht achter via het contactformulier, stuur ons een berichtje via Whatsapp of door op het groene Whatsapp icoon rechtsonder te drukken.

 

Fiets van de zaak ook overheid

Inklapbare content

Inklapbare content

Inklapbare content