Mobiliteit van de toekomst Samen verantwoordelijkheid nemen.

Met onze premium e-bikes geven wij vorm aan de mobiliteit van morgen. Met bikes van Riese & Müller kunt u grote afstanden afleggen en enorme ladingen vervoeren. Dat betekent: minder emissies, met elkaar verbonden verkeerssystemen en meer ruimte om de leven. Samen nemen wij onze verantwoordelijkheid voor een leefbare toekomst, vinden innovatieve oplossingen en slaan nieuwe wegen in – als bedrijf en als individuen.

Cargo-bikes

Eenvoudig vervoer van ladingen.

Maken het leven makkelijker en vallen op: onze premium cargo-bikes. Met het belastbare alternatief voor de auto transporteert u personen en goederen gemakkelijk van A naar B – en wel emissievrij. Dankzij veel uitrustingsopties bent u perfect uitgerust voor weer en wind. File, krappe parkeerplaats en verbod op diesels? Met onze cargo-bikes geen probleem.

Een complete oplossing voor een bepaalde toepassing

Wij bouwen passende e-bikes voor elke denkbare toepassing: voor woon-werkverkeer, gezinsuitjes, sportieve tochten, fietsvakanties en voor iedereen die graag fietst.

Elk model is een complete oplossing voor een bepaalde toepassing. Alleen op die manier krijgen onze fietsen de beste rijeigenschappen voor het grootste rijplezier.

Control Technology

Focus op rijplezier en veiligheid.

De Control Technology van Riese & Müller staat voor veiligheid en dynamiek. De perfect afgestemde volledige vering van de achterbouw zorgt voor een sportief rijgevoel en uitstekende tractie – ook bij hoge snelheden en een slecht wegdek. In combinatie met de geoptimaliseerde verende voorvork en meeverende bagagedrager vormt dit de kern van onze Control Technology. Het resultaat: krachtige voortstuwing en sportief rijgedrag zonder energieverlies.

RX Connect

De digitale uitbreiding van uw e-bike.

RX staat voor Rider Experience. Vrij vertaald betekent dit: Riese & Müller biedt de service die past bij elke wens omtrent uw e-bike. Met de optioneel geïntegreerde RX Chip maakt u eenvoudig verbinding met onze RX Connect App en krijgt u oa. inzicht in uw rijstatistieken.