Een elektrische fiets leasen - Hoe werkt een private lease?

Een nieuwe elektrische fiets aanschaffen kan een behoorlijke investering zijn, vooral wanneer het gaat om een ebike, elektrische bakfiets of een nieuwe generatie high-speed elektrische fiets. Dit maakt leasen een aantrekkelijke optie. Het leasen van een elektrische fiets is al mogelijk onder de honderd euro per maand.

Wij werken samen met toonaangevende leasebedrijven en wij gaan voor elke leaseaanvraag op zoek naar het meest voordelige leasebedrag voor een elektrische fiets uit ons assortiment. Bovendien bieden we alternatieve betaalopties om onze fietsen aan te schaffen. Kies voor gespreid betalen in 3 maanden zonder rente (IN3) of voor 36 maanden met het laagst mogelijke maandbedrag.

Een Elektrische fiets leasen
Bij leasen hoef je niet meteen een grote aankoopsom neer te leggen, maar betaal je maandelijks een kleiner bedrag. Hierdoor blijft er meer geld over om te besteden aan andere belangrijke zaken. Bij ons word je daadwerkelijk eigenaar van de fiets en hoef je deze na afloop van de leaseperiode niet in te leveren. Dit biedt extra vrijheid en flexibiliteit.


Kies voor de voordelige optie van leasen en geniet van jouw gloednieuwe fiets zonder grote initiële kosten. Bekijk onze ruime selectie, ontdek hoe eenvoudig het is om te genieten van de vrijheid van een nieuwe fiets en zonder de last van een eenmalige uitgave. Vraag nu een lease aan op jouw elektrische fiets.

Interesse? Stuur ons nu een aanvraag

Wil jij in aanmerking komen voor een private lease? Stuur ons dan een email of laat een bericht achter via het contactformulier. Vergeet niet om daarin jouw NAW gegevens te vermelden, aan te geven om welk merk & type het gaat en tot slot of het een Prive of Zakelijk aanvraag betreft.

Private Lease

Inklapbare content

Inklapbare content

Inklapbare content