Verkoop jouw bosch elektrische fiets in 3 minuten

Wil je jouw elektrische fiets graag verkopen? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Heb jij een elektrische fiets met een Bosch middenmotor, of de ebike nieuw of gebruikt is neem contact met ons op. We staan open voor een inruil of als je simpelweg afscheid wilt nemen van jouw elektrische fiets, wij staan voor je klaar. Onze procedure is snel en efficiënt, waardoor je jouw fiets binnen 3 minuten kunt verkopen. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe makkelijk het is bij eBike XL om jouw elektrische fiets aan ons te verkopen!

Klaar om je elektrische fiets te verkopen?

Neem dan telefonisch met 020 210 15 18.
Of stuur een whatsapp naar: +31 20 210 15 18

Veelgestelde vragen over het verkopen van een elektrische fiets

Heb je vragen over het verkopen van elektrische fietsen? Geen zorgen, wij staan voor je klaar om je te helpen. Als je een specifieke vraag hebt, kun je eerst onze veelgestelde vragen raadplegen voor mogelijke antwoorden. Mocht je vraag daar niet tussen staan of wil je graag persoonlijk advies, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

 

Wat voor soort elektrische fietsen koopt EbikeXL?

EbikeXL koopt verschillende soorten elektrische fietsen, waaronder stadsfietsen, mountainbikes, vouwfietsen en bakfietsen. We zijn geïnteresseerd in e-bikes van verschillende merken en modellen.

Moet mijn elektrische fiets van een bepaald merk zijn om aan EbikeXL te verkopen?

Nee, EbikeXL staat open voor het kopen van elektrische fietsen van verschillende merken. We waarderen diversiteit in ons aanbod en zijn geïnteresseerd in het bekijken van verschillende merken en modellen.

Moet mijn elektrische fiets in goede staat zijn om aan EbikeXL te verkopen?

Ja, we zijn op zoek naar elektrische fietsen die in goede staat verkeren. Dit betekent dat de fiets goed moet functioneren, inclusief de elektrische onderdelen zoals de accu en de motor. Kleine tekenen van slijtage zijn acceptabel, maar ernstige schade of gebreken kunnen invloed hebben op de interesse van EbikeXL.

Moet ik het opladersnoer of andere accessoires meeleveren bij de verkoop?

Het wordt gewaardeerd als je de oplader en eventuele andere accessoires, zoals fietstassen of een extra sleutel, meelevert bij de verkoop van je elektrische fiets. Het kan de aantrekkelijkheid van je aanbod vergroten. Echter, als je deze niet hebt of niet wilt meeleveren, kunnen we nog steeds geïnteresseerd zijn in de fiets.