Op je Bosch ebike de toekomst tegemoet

Op je Bosch ebike de toekomst tegemoet

Comfort, sportiviteit en duurzaamheid. Dat zijn de basiskenmerken van een ebike, maar er zijn manieren om je Bosch ebike nog waardevoller voor jezelf te maken. Wat als je hem kunt transformeren tot je slimme metgezel die altijd aan je zijde staat, of je nu in de bruisende stad bent of op mountainbiketrails? Maak kennis met het vierde kenmerk: connectiviteit.

Bosch eBike systems

Elektrische fietsen maken inmiddels integraal deel uit van ons leven, maar tot voor kort waren ze nog niet écht verbonden met ons. Het slimme systeem van Bosch eBike Systems heeft daar verandering in gebracht door van een e-bike meer te maken dan alleen een fiets.

Verleg de grenzen van je fiets

Ontgrendel je Bosch ebike met eBike Lock via Bluetooth, kies je rijmodus met behulp van het Intuvia 100-display, pak je Mini Remote en spring op het zadel. De technologie van het slimme systeem opent een nieuwe wereld van flexibiliteit, waarin alle componenten naadloos met elkaar samenwerken. Hierdoor wordt je e-bike het centrale punt van waaruit je alles kunt regelen en bekijken, van fietsroutes tot diefstalbeveiliging. Of je nu een eCity Bike of een eMTB hebt, met het slimme systeem zijn jij en je trouwe metgezel op twee wielen perfect op elkaar afgestemd.

Rem je fiets, niet je flow

Het slimme systeem zorgt niet alleen voor meer plezier, maar ook voor meer veiligheid tijdens het fietsen. Neem bijvoorbeeld het Bosch eBike ABS, een functie die ervoor zorgt dat je veiliger tot stilstand komt wanneer je hard remt. Het ABS voorkomt het blokkeren van je voorwiel en het omhoogkomen van je achterwiel. Dankzij deze bescherming kun je elke keer zorgeloos de stad of natuur in gaan en genieten van dat heerlijke fietsgevoel, dat we ook wel kennen als de flow.

Terug naar blog