Keuzehulp: Welke Bosch middenmotor past bij jouw wensen?

Keuzehulp: Welke Bosch middenmotor past bij jouw wensen?

Comfortabel of krachtig – maar vooral natuurlijk. De middenmotor van Bosch elektrische fietsen geven je een uniek rijgevoel. Drie sensoren meten meer dan 1.000 keer per seconde de trapkracht, trapfrequentie en snelheid. Dit maakt het gevoel tussen jou en jouw elektrische fiets mogelijk. Ook het aandrijfsysteem van het Bosch smart systeem, de nieuwe systeemgeneratie van Bosch eBike Systems, zorgt voor een individuele eBike-belevenis.

Alle drive units in één oogopslag

NIEUW Active Line

Voor stedelijke mobiliteit in een modern design is de Active Line de perfecte keuze. Deze drive unit is dynamisch, licht en stil, en dus ideaal voor het fietsen door alle straten en wegen in de stad.

NIEUW Active Line Plus

Als je nieuwe dingen wilt ontdekken en je dagelijkse leven wat meer vaart wilt geven, dan is de Active Line Plus een uitstekende optie. Deze drive unit breidt de actieradius uit voor spontane uitstapjes.

Cargo Line

Speciaal ontwikkeld voor eCargo Bikes, biedt de Cargo Line krachtige ondersteuning voor zware lasten. Als je vaak goederen moet vervoeren, is dit de ideale drive unit voor jou.

Performance Line

Voor sportieve trektochten en ontspannen uitstapjes is de fluisterstille Performance Line de beste keuze. Geniet van de krachtige ondersteuning en het comfort tijdens je ritten.

Performance Line Speed

Als snel op je bestemming wilt zijn, dan is de Performance Line Speed de juiste keuze. Met deze drive unit zijn snelheden tot 45 km/h haalbaar, perfect voor speedpedelecs.

NIEUW Performance Line SX

De Performance Line SX is onze meest compacte drive unit en levert tot 600 watt aan vermogen. Als je op zoek bent naar compactheid en kracht, is dit de motor voor jou.

Performance Line CX

Voor een unieke eMTB-belevenis is de Performance Line CX de ideale aandrijving. Deze motor is ontworpen voor veeleisend en verbonden eBiken, waardoor je elke uitdaging aankunt.

Performance Line CX Race Limited Edition

De Performance Line CX Race Limited Edition is speciaal ontworpen voor professionele eMTB’ers en ambitieuze sporters. Als je topprestaties wilt leveren, is dit de perfecte keuze.

Functionaliteit en design

De hoogwaardige aandrijfsystemen van Bosch middenmotoren vormen de power unit van jouw elektrische fiets. Het compacte design zorgt voor een lager gewicht en een kleinere pedaalafstand, wat de ergonomie van je eBike verbetert. Het is dan ook geen verrassing dat de eBike-systemen Active Line, Active Line Plus en Performance Line CX bekroond zijn met de Red Dot Award voor productdesign.

Kortom, voor elke wens is er een ideale Bosch middenmotor. Of je nu de stad wilt cruisen, goederen of kinderen wilt vervoeren, sportieve ritten wilt maken of efficient van A naar B, Bosch heeft de juiste elektrische fiets voor jou. Kies verstandig en geniet van een unieke elektrische fiets ervaring met Bosch.

Terug naar blog