Garantie

Garantie

Bij de aankoop van onze elektrische fietsen bieden wij een garantie van één jaar en de mogelijkheid tot verlenging (nieuwe fietsen genieten zelfs van een fabrieksgarantie van twee jaar), zodat je vol vertrouwen kunt genieten van je nieuwe, demofiets of tweedehands elektrische fiets. Daarnaast beschikken wij over een eigen werkplaats en zorgen we dat jouw fiets weer snel klaar is voor gebruik.

Waarop is de door eBike XL aangeboden garantie van toepassing:

Dit pakket omvat een uitgebreide garantie van één jaar op de accu, het display en de aandrijving of middenmotor van de elektrische fiets. Deze essentiële onderdelen worden vaak intensief gebruikt en wij zorgen ervoor dat je gedurende deze periode volop kunt profiteren van de volledige elektrische functionaliteit van je fiets. Let op: normaal onderhoud zoals remmen, versnellingen, banden, spaken en verlichting vallen niet onder de garantie.

Mocht er binnen de garantieperiode iets defect raken aan de genoemde onderdelen, dan heb je recht op reparatie of vervanging, mits je voldoet aan de garantievoorwaarden. Let op! De garantie is niet van toepassing op schade als gevolg van onjuist gebruik, ongevallen of normale slijtage.

Wij van eBike XL bieden met onze garantie een langdurige en probleemloze rijervaring:

We streven ernaar om eventuele reparaties of vervangingen zo snel en efficiënt mogelijk uit te voeren zodat je zo min mogelijk overlast ondervindt. Onze professionele werkplaats staat voor je klaar en jouw problemen op te lossen.

We zijn ervan overtuigd dat onze elektrische fietsen van topkwaliteit zijn, ontworpen om langdurig en probleemloos te presteren. Mocht er echter iets onverwachts gebeuren, dan kun je erop vertrouwen dat onze garantie er is om jou te beschermen.

Geniet van de eBike XL één jaar garantie:

Wij bieden één jaar garantie (tenzij anders aangegeven) op al onze elektrische fietsen, met de mogelijkheid om de garantie te verlengen naar twee of zelfs drie jaar voor de accu, het display en de aandrijving of middenmotor. Gedurende de garantieperiode heb je recht op reparatie of vervanging, mits je voldoet aan de garantievoorwaarden. 

We streven ernaar om je zo snel mogelijk te assisteren en problemen op te lossen, zodat je zorgeloos kunt blijven genieten van je elektrische fiets. Heb je een garantie vraag of heb een fiets die gerepareerd moet worden? Neem dan contact met ons op.

×