Bestellen, Betalen, Levering & Retourbeleid

Bij eBikeXL.nl willen we er zeker van zijn dat jij over alle informatie beschikt die je nodig hebt om een weloverwogen beslissing over je aankoop te maken. Daarom hebben we deze pagina gemaakt, die vol staat met nuttige informatie over hoe te bestellen, betalen en eventueel retourneren van het bestelde product.

Bestellen & betalen
Via de webshop, of via Whatsapp kunt u een bestelling plaatsen. Wij bieden verschillende betaalmogelijkheden aan: Je kunt contant betalen bij aflevering, kiezen voor een bankoverschrijving of via een betaalpagina met alle bekende betaalmethoden.

Nadat u de fiets heeft besteld ontvangt u de factuur tezamen met een betaalverzoek voor een aanbetaling.

Levering
Wij bezorgen GRATIS in heel Nederland en tegen meerkosten in België. Nadat het aanbetalen bedrag is ontvangen wordt de fiets binnen enkele dagen afgeleverd. Per whatsapp wordt u vooraf het aflever tijdstip meegedeeld. In het geval van een aanbetaling betaald u het restantbedrag bij aflevering, contant of via onze betaalpagina.

Fiets zelf afhalen ?
Mocht u in staat zijn om de fiets zelf af te halen in onzde winkel dan krijgt u 100€ korting! Wij kunnen u en uw fiets GRATIS ophalen & brengen van en naar het nabijgelegen treinstation.

Fiets beoordelen, proefrijden.
Bij ontvangst kan je de fiets testen en beoordelen. Bevalt de fiets niet dan kan de fiets, direct op het moment van afleveren – of later – geretourneerd worden, om te worden omgeruild voor een andere fiets. Zodra de koper de fiets als akkoord beoordeelt dan heeft er een fysieke koop plaatsgevonden en is de koop een feit.

Product ruilen of retourneren?
Wilt u uw product ruilen? Dat is helemaal geen probleem. U kunt hiervoor contact opnemen per Whatsapp. Wel draagt u zelf de kosten voor terugzending van het product.

Indien je besluit de fiets in te ruilen of te retourneren dan kan dat uiteraard ook later via onze transporteur, deze komt de fiets die niet bevalt ophalen en brengt de nieuwe fiets naar keuze. De extra bezorgkosten worden aan de koper berekend tegen kostprijs. Eventuele schoonmaakkosten (€25.- per fiets) of schade wordt doorberekend. Indien de ebike is gebruikt wordt eenmalig gebruikskosten in rekening gebracht.

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!
Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op. We proberen dan de bestelling nog voor u te wijzigen.

Algemeen retourbeleid (webwinkel)
U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de schoonmaakkosten en transport voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 50 euro (transport) en 25 euro (schoonmaaakkosten).Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product en accessoires beschadigd, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg.Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@ebikexl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Samenvatting retourbeleid (webwinkel) -De klant heeft minimaal 14 dagen de tijd om de retour te melden.
-Na deze melding heeft de klant nog eens 14 dagen om het daadwerkelijk te retourneren.
-De terugbetaling hoort binnen maximaal 14 dagen plaats te vinden nadat het product retour is ontvangen.

×