Onze winkel

Onze winkel

Ben je op zoek naar een elektrische fiets? Je kunt altijd een bestelling plaatsen in onze webshop, waarbij we de elektrische fiets gratis binnen Nederland bezorgen (en voor een meerprijs van 50 euro in BE). We begrijpen echter dat dit niet voor iedereen ideaal is, aangezien je waarschijnlijk eerst de elektrische fiets wilt zien voordat je een beslissing neemt. Daarom ben je van harte welkom om onze prachtige showroom te bezoeken, waar je een uitgebreid assortiment van honderden verschillende elektrische fietsen kunt bekijken van topmerken zoals: Gazelle, Stella en Cruiser.

In onze showroom hebben we honderden elektrische fietsen op voorraad, verkrijgbaar in allerlei kleuren en maten. Bovendien kunnen onze eBike XL experts je ook voorzien van uitleg over onze nieuwe, demo en tweedehands elektrische fietsen. Denk hierbij aan informatie over het onderhoud van een elektrische fiets, onze garantie en welk fietsenmerk het meest geschikt is voor jouw wensen en behoeften.

Wil je onze winkel bezoeken? Dat kan op zaterdag. Daarnaast is het ook mogelijk om op dinsdag-vrijdag onze winkel te bezoeken, maar we stellen het op prijs als je hiervoor een afspraak maakt. Je kunt dit regelen via de contactgegevens hieronder vermeld.

Adres

Aalsmeerderdijk 67 1438 AT Oude Meer (dichtbij Amsterdam / Schiphol)

Open op zaterdag & op afspraak

Contact

Telefoonnummer: 020-2101518
Whatsapp: +31 20 210 15 18
E-mail adres: [email protected]

×